Ga direct naar de inhoud
Oogsten van tarwe
Anna Ancher, Oogsten van tarwe, 1905. Het schilderij is gemanipuleerd en is eigendom van The Art Museums of Skagen.

Wanneer u in SKAGEN investeert kunt het volgende verwachten:

• Een relatief klein aantal hoogstaande beleggingsfondsen, zowel aandelen- als obligatiefondsen, met een goed track record. 
Actief beheerde fondsen met als doel op lange termijn een beter dan gemiddeld rendement te behalen.
• De mogelijkheid om op een eenvoudige wijze een gespreide portefeuille op te bouwen door het combineren van de fondsen.
• Goede persoonlijke service en heldere communicatie.

SKAGEN kenmerkt zich door:

Gezond verstand

Wij zoeken wereldwijd naar ondergewaardeerde aandelen en obligaties. Deze bedrijven of landen zijn vaak impopulair en/of onjuist onderzocht. Bovendien moeten de bedrijven waarin we beleggen zogeheten 'triggers' bezitten die de verborgen waarde zichtbaar maken en zo bijdragen aan een koersstijging. Met andere woorden; wij zoeken een belegging die een euro waard is en die wij voor 50 cent kunnen kopen. 

Gemeenschappelijk belang

Onze fondsbeheerders investeren een deel van hun privékapitaal in hun fonds waardoor een gezamenlijk belang met onze cliënten ontstaat om de investeringen goed te laten renderen. De kosten zijn gebaseerd op hoe goed onze fondsen presteren.

Eenvoud

Het beheren van fondsen is onze kernactiviteit. Wij bieden een relatief klein aantal hoogstaande beleggingsfondsen aan, zowel aandelen-als obligatiefondsen.

Onafhankelijk perspectief

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stavanger, Noorwegen. Hiermee kiezen wij er bewust voor om weg te blijven van de financiële centra die de wereld rijk is. We kiezen ons eigen pad.

Wereldwijd mandaat

Onze fondsbeheerders hebben de vrijheid te beleggen in sectoren en landen over de hele wereld.

Openheid

Transparantie en heldere communicatie vinden wij belangrijk, zowel in goede als in slechte tijden.

Stabiel en lange termijn

SKAGEN is onderdeel van Storebrand Asset Management maar opereert als onafhankelijke boutique met een eigen raad van commissarissen.

Het verhaal van SKAGEN

SKAGEN en verantwoord investeren

Direct een rekening openen

keyboard_arrow_up

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds en de beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen.