Ga direct naar de inhoud

Verantwoord investeren

Verantwoord beleggen is in onze ogen essentieel om op termijn het best mogelijke rendement met een beperkt neerwaarts risico te behalen.

Environmental, Social and Governance Policy

SKAGEN AS (SKAGEN) is a Norwegian registered fund management company, managing mutual funds. Through their investments, SKAGEN's funds are owners or creditors of various companies and may therefore influence the companies' operations.

Principes voor verantwoord investeren

In 2012 heeft SKAGEN de principes voor verantwoord beleggen van de Verenigde Naties, de United Nations Principles for Responsible Investment (UN PRI), ondertekend. Het vasthouden aan deze principes en de toegang tot de uitgebreide kennis-database en het netwerk van UN PRI ondersteunen onze fondsmanagers met het nemen van verantwoorde beleggingsbeslissingen.

Uw email

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds en de beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen.