Ga direct naar de inhoud
 • SKAGEN AS (hierna SKAGEN) is de beheerder van skagenfunds.nl (de website) en alle informatie op de website, tenzij anders vermeld.
 • De website bevat handelsmerken en logo's die eigendom zijn van SKAGEN. Er is geen toestemming gegeven door SKAGEN ten aanzien van het gebruik van dergelijke handelsmerken en logo's.
 • SKAGEN accepteert dat de informatie op de website kan worden vermeld en/of gelinkt voor niet-commerciĆ«le doeleinden.
 • De aangeboden informatie op deze website is geen beleggings-, juridisch, fiscaal of ander advies, tevens ook geen aanbeveling tot het kopen of verkopen van fondsen. De informatie vervangt nooit de begeleiding van onze relatiemanagers. Beleggers die hun beleggingsbeslissingen baseren op de informatie die op de website wordt aangeboden, zijn zelf verantwoordelijk voor dergelijke beslissingen.
 • Geen van de informatie op deze website vormt een aanbod om fondsen te kopen of te verkopen, tenzij uitdrukkelijk vermeld.
 • Alle informatie op de website is uitsluitend gericht op beleggers die woonachtig zijn in de landen waar onze fondsen worden gedistribueerd. Deze landen staan vermeld in het prospectus van elk fonds.
 • SKAGEN behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te wijzigen, herzien of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving. De informatie is actueel ten tijde van de eerste publicatie, of als anders vermeld.
 • In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds en de beheervergoeding.
 • SKAGEN streeft ernaar dat alle informatie op de website correct is, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten.
 • Deze website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten. De verantwoordelijkheid voor de werking en de inhoud van deze websites rust uitsluitend bij de organisatie die de website beheert en heeft afzonderlijke voorwaarden. Hyperlinks op onze website naar websites van derden zijn uitsluitend bedoeld voor uw gemak. Het opnemen van hyperlinks impliceert niet dat wij de gelinkte website promoten. SKAGEN aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites van derden.
 • SKAGEN behoudt zich het recht voor deze voorwaarden bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving en raadt gebruikers aan regelmatig deze pagina te bezoeken om er zeker van te zijn dat zij op de hoogte zijn van de laatste voorwaarden.
 • Elke klacht, die mogelijk kan ontstaan tussen SKAGEN en gebruikers van de website, wordt behandeld door de arrondissementsrechtbank in Stavanger volgens de Noorse wetgeving.
 • Het gebruik van uw persoonsgegevens wordt omschreven in onze privacyverklaring, dat deel uitmaakt van deze voorwaarden en tevens in de Wet bescherming persoonsgegevens staat opgenomen

Als u vragen heeft over het gebruik en/of de voorwaarden van de website kunt u ons bereiken op 020-305 1500 of via info@skagenfunds.nl

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds en de beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen.